Rozhodli jsme, teď pojďte diskutovat

Zliv  »  Problémy Zlivi  »  Rozhodli jsme, teď pojďte diskutovat
26. 11. 2013 Bez komentáře ›› Redakce

Na webu města Zliv se objevil další dokument, který má ukázat, jak dobře to se Zliví myslí naše slavná městská rada. Členy petičního výboru pozvala k „diskusi“ ve chvíli, kdy pan starosta napsal zcela jasně, že sběrný dvůr bude prostě tam, kde určil, nebo nebude vůbec. O čem se tedy má diskutovat? Nicméně podstatné je, že dle našich informací v onom dokumentu opět není napsána pravda. Petiční výbor dostal písemně výzvu ke schůzce a stejně tak, tedy písemně, panu starostovi doručil následující omluvu:

Děkujeme za pozvání na schůzku ohledně výstavby nového sběrného dvora. Tuto problematiku nicméně považujeme za tolik zásadní, že by se měla z hlediska transparentnosti projednat přinejmenším na zasedání zastupitelstva, kde budou přítomni i další zastupitelé oprávnění hlasovat. Z toho důvodu se nám jeví smysluplnější vést dialog na této platformě, a proto považujeme tuto neveřejnou schůzku v této fázi za bezpředmětnou.

S pozdravem jménem ostatních zúčastněných:
Jitka Švíková a Štěpánka Tresslová

Takže NE bez omluvy, stačí si jen vybírat poštu! A veřejná diskuse, kterou rada slibuje, bude jistě velmi podnětná, zejména, když nás rada postavila do jednoduché role – buď to bude, jak chceme my, nebo to nebude vůbec. Takhle se to dělalo v dobách, které nejlépe symbolizuje pan místostarosta.


Zanechte komentář