Vážení nejlepší a neomylní

Zliv  »  Přišlo nám e-mailem  »  Vážení nejlepší a neomylní
11. 02. 2011 1 komentář ›› Z e-mailu

Chápu, že někteří občané našeho města by uvítali stránky, na kterých by chtěli diskutovat o problémech, které je trápí. I když si myslím, že lepší by bylo, aby občané chodili více na jednání zastupitelstva. Nejsem však zatím přesvědčen, že vaše stránky budou sloužit tomuto účelu. Jde pouze o prezentaci názorů VÁS „autorů“ a o slovní napadání jednotlivců (skupin), kteří vám nevyhovují. Tyto stránky využíváte spíše ke zvýšení vašeho ega.

Tvůrci těchto stránek začali přesně tak, jak to řekl Radek Brzobohatý na ČT1 v pořadu „Fotbalista roku“, když hovořil o Josefu Masopustovi. V dnešní době hodně lidí říká: „Já jsem nejlepší, my jsme nejlepší, oni jsou špatní, on je darebák.“ Ale jaká je realita?

Jak uvádíte ve Zlivi KSČM nevolilo 86,21% voličů. Věci veřejné, na jejichž kandidátce kandidoval tvůrce těchto stránek, však nevolilo 90,3% voličů.

Pan Kučera, současný zastupitel, skončil jako „nejlepší“ za devíti „nejhoršími“ kandidáty KSČM podle počtu hlasů jako desátý. Jen pět kandidátů KSČM získalo méně hlasů než on. Taková je skutečnost.

Nebylo by lépe se zamyslet sám nad sebou a uznat, že jsem neuspěl?! Pokud to člověk neudělá, svědčí to pouze o poruše osobnosti a o charakteru a morálce to nic neříká. Ono je v současné době lepší a účelnější podrážet druhým nohy, tak, jako v kopané. Nejde Vám vůbec o ostatní, ale pouze o sebe samé.

Dovětek

–         pan starosta se na moje slovo skutečně může vždy spolehnout

–         nevím, kde autor získal informaci o tom, že KSČM bude bránit nové výstavbě. Měl by si přečíst volební program KSČM a neuvádět občany v omyl. Přičemž volební program strany Věcí veřejných obdržel hlasů žalostně málo!

Doufám, že tento článek zveřejníte bez cenzury.

Neupravujte prosím vaše stránky každých 5 minut, jen tak, jak vám to vyhovuje.

Bohuslav Mrázek


Komentáře

  1. […] Když jsme oficiálně spouštěli naše stránky http://www.problemyzlivi.cz, nečekali jsme, že prvním diskutujícím bude předseda místní organizace Strany pan Mrázek. Jeho příspěvek si můžete přečíst pod názvem „Vážení nejlepší a neomylní“. […]

Zanechte komentář