Jak se hledal vyhraný foťák

Zliv  »  Problémy Zlivi  »  Jak se hledal vyhraný foťák
23. 03. 2015 2 komentářů ›› Redakce

UPDATE: Protože si článek přečetlo i mnoho mimozlivských čtenářů, je nutné jim vysvětlit, že v článku jde samozřejmě hlavně o úsměvnou narážku na to, že bývalý starosta Koudelka, který se nechal natočit i televizními kamerami, jak cenu přebírá, pak s foťákem jaksi zapomněl dorazit na město, aby ho odevzdal. Takže ten tajemný muž je zlivským obyvatelům samozřejmě velmi dobře známý. Zbytek článku ponecháváme v původním satyrickém znění…

Zapeklitou záhadu řeší zástupci města Zliv. Jak vidno po kliknutí na stránky plesu starostů, vyhrálo naše město 7. cenu komunální tomboly – fotoaparát! Bohužel starosta Zlivi pan Štabrňák nebyl na plese přítomen, a tak si výhru za město nepřevzal. Místo něj si pro ni však údajně došel někdo jiný. Kdo? Nevíme, ale záznam Jihočeské televize tohoto muže možná zachytil:

Celé video je ke zhlédnutí ZDE.

Bohužel, přestože ples byl už 6. března, ani po více než 14 dnech nikdo výhru na úřad ve Zlivi nedoručil. Pokud byste tušili, kdo je muž na obrázku, napište nám to do komentáře. Třeba nám tento člověk může říct, kde se fotoaparát nachází… Děkujeme!


Komentáře

  1. harry napsal:

    Je za to nějaká odměna? A kolik to je?

Zanechte komentář