Kamarád pana místostarosty kondoloval do KLDR

Zliv  »  Problémy Zlivi  »  Kamarád pana místostarosty kondoloval do KLDR
22. 12. 2011 6 komentářů ›› Redakce

Už dříve jsme psali o tom, že předseda KSČM Vojtěch Filip má velmi blízko ke zlivskému místostarostovi Bohuslavu Mrázkovi. Kdysi společně měli dokonce jednu firmu. Když jsme objevili následující informaci, nejdříve jsme tomu nemohli uvěřit, ale je to krutá pravda – KSČM, ústy kamaráda pana Mrázka, kondolovala do Severní Korey k úmrtí masového vraha Kim Čong-ila! Překlad dokumentu nabízíme k posouzení:

Pchjongjang, 21. prosince (agentura KCNA) – Kim Čong-un, místopředseda Ústřední vojenské komise Korejské strany práce, obdržel v pondělí kondolenci od Vojtěcha Filipa, předsedy Ústředního výboru Komunistické strany Čech a Moravy.

Zpráva zněla:

Drahý soudruhu,

s hořkým zármutkem v srdci jsem obdržel zprávu o tom, že Kim Čong Il, velký vůdce Vaší země, zemřel.

Kim Čong-ila jsme měli v hluboké úctě jako člověka, který vedl korejský lid ke štěstí, zajišťoval bezpečnost KLDR a dosáhl mírového sblížení na Korejském poloostrově.

Komunistická strana Čech a Moravy pevně věří, že Korejská strana práce překoná současný zármutek a dále povede odvážný korejský lid v boji o zachování socialismu ve Vaší překrásné zemi.

Prosím, přijměte naše soudružské pozdravy.

K tomu asi není co dodat…


Komentáře

  1. Richard napsal:

    Stačí už to, že ani neumí přeložit do angličtiny název své partaje. (Pokud to psali česky, rusky nebo korejsky a zprasil to až překladatel, tak se jim omlouvám a na držku by měl dostat on)

  2. Mem napsal:

    Je to hnus, ale to je i napsat Korey místo Koreji

  3. izidor napsal:

    …který vedl korejský lid ke štěstí…))pan Filip by take mohl ze svou partaji odjet za stestim do severni kereje)

    • Tomas Kucera napsal:

      S tím naprosto souhlasím, já bych jemu i všem podobným klidně i přispěl na cestovné. Opravdu jsem v první chvíli myslel, že je to něčí vtip…

  4. Sláva Novák napsal:

    Myslím, že nastal čas komunisty postavit mimo zákon a odeslat do Severní Koreje.